Da Gym

Har börjat träna på gym igen efter 2 månaders uppehåll. Kan medge att man har lite träningsvärk här och där. Men jag 3 veckor på mig att bli Biff :) för då åker vi på road trip. Kommer nog aldrig bli biff hur mycket jag än tränar men nära där på :) Riktigt skönt att komma igång i alla fall. Man känner att för mycket öldrickande kanske inte e så bra för kroppen. Men visst e det gott med öl. Ska nog bli en och annan i helgen i alla fall. Omg kommer inte gå bra för mig om jag vill bli biff. Dagens match ser jag fram emot Mother Russia - Spain ( Äckel Ramos). Ryssland  hoppas jag vinner  eftersom jag inte gillar spainen så mycket med mycket divor med fula  frisyrer.  I övrigt så kommer det nog inte bli någon Country Festival för mig detta år. Efersom jag har annat planerat. Var hur roligt som helst förra året specielt med Larsa och de övriga. Jag är sjukt sugen på att ta en retur match mot calle på Tjuren. Med samma insats som förra året. Strippa och av med kallingarna. Behöver jag säga att jag losade förra året och några damer började jubla bakom mig. Med kärleksfulla (haha där fick jag till det) blickar.

Så sjukt dålig på att blogga

Jag vet att jag e sjukt dålig på att blogga. Var på g i början, men jag har tappat intresset men jag ska skriva några rader nu i alla fall. Kommer att uppdatera den lite mer oftare nu. Det kommer upp lite bilder snart från midsommar som firades i Botkyrkas finaste område.

Sommar

I sommar så kommer detr bli Road Trip i Sverige och Danmark. Det kommer blir sjukt roligt. Vi ska hälsa på lite folk i olika städer som vi känner. Sedan har jag nästan fått ledigt en vecka i aug som jag ska åka till Magaluf :) Äntligen så blir det av, har velat åka dit i flera år nu men det har alltid blivit något annat. Har varit där en gång för längesen när jag inte var mogen för att dricka öl. Kanske inte är mogen än för att dricka öl :) Man kan alltid hålla sig till vatten haah

Dörrvakt

Har precis kastat ut ett fyllo som skulle sno en keps. Tur att man är ganska lång och välbyggd :) hahaha

Röd Rödare Stefan

Har solat i helgen nere på bryggan vid Tullingesjön. Jag och Calle badade som vanligt, lite små kallt var det men Vikingarna klagar inte :) Dock så blev 5 timmar i solen lite för mycket för min kära hud som idag är ganska röd ahahah Ser nu fram till helgen då det ska bli stort födelsedagsfirande i Rönninge och fotbolls spelande på lördagen. Det som e lite surt är att jag jobbar lördag så något supande kommer det inte bli. Och så blir det tajt att hinna komma till matchen. Men jag kommer nog lösa allt ;)


RSS 2.0