Så trött på visa kunder

Jag blir så trött alltså på visa kunder.

S=Stefan k=kunden

K- Har ni den här kepsen i mindre storlek?
S- Nej det är en keps med flexit så den finns bara i en storlek.

2min senare

K-Är du säker på att den inte finns i mindre storlek?
S-Jag är säker eftersom det står one size på den också.

5 min senare

K-Du kan inte ringa och kolla om den finns i mindre storlek i någon annan affär?
S-"suck" Den finns inte i mindre storlek i sånna fall hade jag tagit fram en sådan åt dig.


Det är som att de tror att man står och ljuger för de. Alltid samma typer av folk. End off story

Flytt helg :)

Flyttade i helgen upp till berget :) Flytten gick jätte snabbt eftersom jag fick så mycket hjälp .Vill framför allt calle och malin och markus som har hjälpt mig hela helgen med målning och montering. Målade gjorde vi i torsdags och fredags. Sedan blev det några turer till Malins kära IKEA :) Några turer till  Media Mark där alla tekningska prylar inhandlades. Har varit mycket att göra men nu känns allt toppen när allt är klart. Här kommer några bilder hur det såg ut innan vi pimpade upp den
.

Några bilder från mässan

483573-7

Jag och Ola

Jag och Ola

Zu house!

Kom hem i natt efter en mycket trevlig mässa nere i Numberg. Sjukt roligt har vi haft det speciellt sista kvällen som var helt sjuk vrickad. Mycket god mat har vi ätit varje kväll, tror nog att tyskarna äter mer ute på resturang än oss svenskar. De vet hur man ska laga mat. 

Kavaj fiasko

Kavajen blev ingen stor hit eftersom jag inte har nagon jacka som ar lika lang. Ser lite illa ut att ha en kavaj som gar 20cm under jackan :) Men ett foto blev det i alla fall. Men kan garantera andra smarriga bilder :) Som nagra av er vet sa e jag nere i Tyskland for att bestalla lite saker till affaren. Ensa lange sa kan jag inte klaga, det enda som ar svart e att halla sig nykter. Kommer vara en alkis nar jag kommer hem till Sverige. Ska nu ut och ata med vara danska kolegor som inte brukar halla igen med ol och vin. Sa kommer nog vara lite sma packad ikvall ocksa. Far ta igen drickandet nar jag kommer hem. Manga extra timmar pa gymet. Ser framemot det faktiskt :)

Kavaj

Ska snart häma min nya kavaj som har varit hos skräddaren för lite fin lir. Denna kavaj kommer troligen inte användas så ofta då jag gillar mer street klädsel, men ska vara lite extra fin i helgen. Det kommer troligen att komma upp en bild på mig i denna kavaj nästa vecka. Så mina trogna läsare får avgöra om den är ok eller inte.

Nyårs bild

En bild från nyår

Råkade spärra mobilen

Skulle idag stänga av min mobil för att prova Stor Stefans cim kort. Sedan när jag skulle sätta på mobilen igen slog jag fel kod 3 gånger. Har tydligen inte stängt av min mobil på ett bra tag :) Kommer inte ihåg koden fortfarande, men har löst detta efter ett deep talk med en kille på Tele2.

Mallan!

Mallan!

Bomben som gjorde att fiskarna i Tullingesjön dog ut!

:)

Borgs första inlägg!

Hej ville bara säga att jag har funderat länge på att börja blogga. Så nu har jag bestämt mig för att testa på och blogga ett tag. Jag har inte så stora förväntningar på min blogg, men kan göra någon glad av att läsa om mitt liv så är jag glad :) Har inte tänkt igenom hur seriös min sida kommer att bli. Vill inte ta läsare från mallans blogg så jag får börja lugnt. Vill bara säga att mallans blogg är en av de bättre jag läser (läser bara mallans blogg). Vill tacka calle och mallan som fick mig att börja  blogga.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0