Auktion och säljkurs!

Har jobbat mycket nu på senaste. Har haft fullt upp med vapenauktion som vi hade i affären i söndags. Det gick hur bra som helst, jag satt själv vid kundkänst som förra gången. Vi blir bara större och större :)
Sedan har vi säljkurser på kvällarna nu. Vilket är jätte nyttigt , man lär sig mycket hur man ska bemöta kunden och hur man ska lägga upp en produkt när man säljer den. Jag hoppas att jag kan öka mitt säljande efter kursen e klar.

Träningen går mycket bra just nu. Körde 5 pass förra veckan och 4 denna vecka tror jag det blir. Ska vara lite fitt när man ligger vid polen i drömmarnas stad. Viva las vegas.

Skönt drag på båten

Årets kryssning var rolig fast det kändes som tiden gick sjukt fort vilket det kanske gör när man har kul. Något som inte var lika roligt var att jag tappade min korthållare med pengar och Visa kort i. Letade över allt hittade den inte, skamsen var man tvungen att gå tillbaka till hytten jag hade varit endel i. Hittade inget där heller. Men tjejerna som hade hytten hittade den till sist men då hade jag spärrat kortet men 500kr + min fina korthållare e alltid något. Annars så dansade jag ganska mycket (vilken skräll). Här kommer några bilder från resan.  

       



                                

Snart så sticker vi!

Nu är det bara några timmar innnan vi åker med fylle båten Cinderella. Förväntningarna är att det kommer bli en sjuk resa som förra året med samma båt :) Med detta gäng kommer man inte ha en tråkig stund. Kanske om Calle blir sjö sjuk, men jag vet medcin mot det ÖL och sprit ;)


Ingen hål vana ;)

Var och spelade den årliga golf tävligen förra helgen. Jag och Robban i lag som vanligt. Det gick över förväntan, då mitt spel stämde mycket bra till en början. Var även ganska nära och göra min första Hole in One på 3ans hål. Mycket rolig tävling där jag och robban slutade på en fin tredjeplats. Sedan blev det utgång på kvällen inne i stan. Jag skojar inte när jag säger att jag dansade typ 3-4 timmar i sträck, så sjukt bra musik.







RSS 2.0