Fjällen

Nu är det inte många timmar kvar tills vi åker har packat de mesta nu :) Längtar så mycket tills jag står längs upp i backen och står och kollar ner på den vackra naturen (tjejer med skid kläder). Kan lova att de kommer komma upp några fina bilder från fjällen hoppas bara de har snö.

Nice!

Det gick sjukt bra idag på auktionen. Var lite nervös eftersom jag inte visste riktigt hur det skulle gå till idag. Men allt gick hur Nice som helst. Är dock sjukt trött eftersom man har jobbat som ett djur i några dagar nu + att man gick upp 6 imorse för att förbereda inför auktionen. Nu längtar jag bara upp till fjällen, kommer bli hur skönt som helst att ta det lugnt och åka bräda några dagar nu. det behöver jag verkligen.
Ska lägga upp en bild på mig senare från en tysk vapen tidning som var på plats idag och fotade lite. Tror dock inte att fotot blev så bra, men vi får se. Deutche Waffe Shournal tror jag tidningen heter. Min favo Björn blev inte såld så vi kommer troligen ha kvar den på firman ett litet tag till :) Skulle kännas kostigt om han bara försvann ur mitt liv bara sådär ;)


Vapenauktion!

På Söndag ska Walter Borg ha sin andra vapenauktion. Den första auktionen gick bra fast man var lite osäker hur det gick till. Men inför denna känns det mycket bättre man är mer varm i kläderna. Dock så ska jag sitta som bisittare till auktionsförättaren. Det kommer bli stressigt och mycket siffror att hålla koll på. Men jag känner att det kommer gå bra fast man är lite nervös. Kan förklara vad jag kommer att göra. Jag kommer alltså sitta brevid och ropa på vapen åt kunder som har lagt förbud + att jag kommer ropa tillbaka vapen så att de inte blir sålda för billigt. För säljaren av ett vapnen har ett lägsta bud som han vill sälja för. Tror att allt kommer att gå jätte bra.
Kommer dock sakna min älskling i affären.



Nästa onsdag ska jag åka upp till fjällen :) Ska bli sjukt skönt. Bräda har jag fixat redan. Skidor kanske jag ska åka beror på hur bra mina kunskaper på bräda sitter kvar :) Jag hoppas att inte bryta några viktiga ben i kroppen. Som tur är så har mitt viktigaste organ inget ben i sig ;)

Begravning!

Igår så va jag uppe i Uppsala för att ta farväl av min kära morfar :( 
Tycker det var en väldigt fin begravning med många nära och kära.
Det var jobbigt ett tag under begravningen när man skulle gå fram och ta farväl.
Mina tankar går till min mormor.
De hade ett diplom framme på minnes bordet.

 Där stod det :
Diplom
Till Världens bästa morfar
1992 AIK SAAB


Det fick morfar av mig när jag var 9 år gammal och den har suttit uppe på deras vägg vid sängen sedan 1992.
Fråga mig inte varför jag skrev AIK och SAAB


Inflyttningsfest!

Här kommer lite bilder från min inflyttningsfest som va i helgen. Festen var för övrigt väldigt trevlig med mycket alkohol på bordet. Jag förväntade mig fylle slag men så blev det inte ;) Grannarna kom inte heller och klagade. De måste ha sett när biff Alle kom in, de vågade inte. Jag missade Ekas lilla tifo som han hade utanför min balkong. Med bengaler och några tårtor och en TBK flagga höll tydligen eka en liten show ute på berget.  Vill tacka alla som ville komma och för alla presenter.
 



Jag och bror. Hade tygligen lovat att ta på mig Dragon tröjan.

Snapps mm






Mr happy


Me Micke and Brittan

No more Ass Kissing!

När jag blir chef så vill inte jag ha en jävla massa kunder som slickar en där bak bara för de är snåla och tror man e sån jävla bundis me de bara för att de vet vad man heter. Jag kanske tillhör en annan generation än min far. Alla frågar efter honom och slickar så gott det går. Jag har mina stammisar som inte alls är så utan de är normalt trevliga. Jag kan verkligen hata vissa kunder som är så snåla. Alla kunder är inte så som tur är. Jag kanske har 1 kund i månaden som jag verkligen känner att jag har hjälpt så mycket jag bara kan, + att kunden verkligen är glad för all hjälp och trevlig tillbaka. Hade en sådan kund förra veckan och jag blir så glad när man känner att man verkligen har hjälpt någon.


Läste i Metro i morse och fick en klump i halsen och kände medlidande
Detta läste jag-------->
 
                                      





Derby!

Ikväll smäller det. Årets första derby för AIK. Jag tror att bajen inte har så mycket chans till seger kanske 25%. Gnaget har enligt mina egna uträkningar ca 74,3 % till seger. Forca gnaget in med bollen hej hej. Slona bröder glööder ;)

Bilder

Min kära bror har tagit många fina bilder med sin jätte dyra kamera. Här är några bilder som jag kanske ska förstora upp och sätta på någon vägg. Den ena bilden är tagen nere vid Tullingesjön där man ser min kära storebror och Jenny och Eka bakom soffan. Den andra bilder har min bror tagit i London.


Trevlig kväll med fin besök

Igår kom min röda matta fram för jag fick fin besök av en ny stylad Patrik och Emile. Började med att lira ett nytt spel till PS3 som va roligt fast att åldern på spelet var typ 12. Det var nästan som att se en teknad film fast man styrde katten i spelet. Middagen fixade patrik och jag vilket blev över förväntan. Patiks recept på kycklingwok var grymt bra. Om jag blir rik någon dag ska jag anställa Patrik som min privata kock. Sedan blev det film och chips. Ikväll blir det nog lugnt eftersom vi har fotbollsmatch på söndagen. Synd att man har köpt en platta öl precis :)

Safari kväll!

Är fortfarande på jobbet eftersom vi har något safari jippo. Vill dock hem och se mitt kära AIK. Och sedan träna fotboll. Hoppas jag hinner :)

Första gången på 24år

I måndags när jag tränade fotboll så hände något som jag aldrig varit med om. När vi skulle spela 2 mål så fick man en röd väst som luktade gott. Det har aldrig hänt tidigare att en väst luktar gott. De stinker alltid svett i vanliga fall så man fick en lite chock när man satte på sig västen. Tack Malin för att du tvättade västarna :)

Pumpade igår med Calle hehe dont you know pump it up. Körde ett riktigt hårt pass igår. Inga mer ursäkter för att inte träna. Biff 2009 är det som gäller :)

Whiskey!

Kan bara säga att jag aldrig mer kommer dricka wiskey. Tack vara "lite" whiskey på fredagskvällen så var jag sängliggande hela lördagen. Missade kryssningen som jag verkligen väntat på :) Skulle istället gå på födelsedags fest hemma hos Jocke. Som jag också verkligen vill gå på. Gjorde ett starkt försök att dra mig i kragen. Gick upp till robban och alex för att börja förfesta. Men jag var för svag. Mådde som en överkörd padda en regnig sommar kväll. Men men jag är inte bitter :( bara jätte mycket hahahaha  Mallan och jag pratade om att ta en kryssning snart för att fira henne när hon fyller år. Ska inte bli en favorit i repris då det kan jag lova.

Kryssning

På lördag sticker jag med Rönninge crew ut på havet. Hoppas att denna resa blir mi´nst lika rolig som den med fotbollslaget :) Ska köpa minst 2st flaskor Fisk till inflyttningsfesten som är väldigt gott att snappsa till på.  Calle och jag älskar den. Smakar som fishermansfriend fast med lite brännande känsla i halsen. heheh


Tack Mallan och Callinka!

De är bara för snälla. När jag kom hem i måndags så hade de satt upp de sista gardinerna satt upp lampa i hallen och städat bort massa skräp. Dukat för middag med levande ljus. Tack så mycket ni betyder mycket för mig.


Kan säga att helgens bästa köp var en zebra tavla som gick på en 100 dollar :)

483573-16


*

R.I.P
Arild Johannes

Min Kära Morfar som gick bort igår
Kommer alltid att minnas dig som en älskvärd morfar






RSS 2.0