Kläder gekaufen

Förra veckan var det riktigt skönt väder med sol och bad varje dag. Denna vecka verkar det vara piss väder buuuu. I fredags så åkte jag ,Malin och Linn ut och handla lite kläder. Köpte 2 par jeans,3 linnen,2 shorts och en snygg väst. Var lite roligt tyckte jag att alla som man mötte trodde ju att jag var far till barnet, man såg hur de först kollade på malin och linn sedan på mig (typ vad ser hon i honom) :) Men det var trevligt.

I lördags så gick jag ,mackan, Eka, Camilla och hennes tjej kompis ut och dansade lite på GK. Det var bra drag på Camilla och kompisen, de verkade gilla scenen och podiumen mer än vad jag gör, vilket säger ganska mycket hur mycket de gillar att dansa. Var lite ungt folk där men vad spelar det för roll när man bara ska ut för att dansa. Känner faktiskt inget sug för att gå ut och ragga. Fick lite avsmak efter kryssningen tror jag. Det var roligt att få testa de nya kläderna jeans, vit t-shirt och västen. Kändes hur najs som helst. Tänkte ta lite kort men hittar inte min laddare till min kamera, annars hade det kommit upp en och annan bild.

Går inte så bra som jag hade hoppats för boysen i Vegas. Jag hade hoppats på en Jätte Jackpott på några 100 miljoner $ så hade vi kunnat köra vatten skoter i Tullange Lake. Men jag håller tummarna.

Skön Onsdag!

Vaknad något tiltad kl 08:00 utav en grässklippare eller någon annan maskin, som höll på precis under mitt sovrums fönster. Det gick inte att sova så det var bara att hoppa upp ur sängen.
Lirade poker på morgon gick riktigt bra vann ca 6-7000kr vilket är bra men är lite sur att jag inte vann en tunering där första pris var 2000$. Jag kom 5a och fick bara 570$ men men jag e inte bitter.
Sedan var det ner till bryggan och bada med Karin och Mackan, HUR skönt som helst :) Hjälpte sedan att klippa gräset hos Farmor och Farfar. Ett tips till alla som ska köpa villa, köp inte stor tomt :) 
Kl20-22 var det fotboll uppe på nya konstgräsplanen uppe på brantan. Gick sjukt bra för mig. Älskar att se Alex sur för att deras lag sög hästdase. Efter fotbollen åkte nästan hela laget ner till bryggan för ett kvällsdopp. En rolig onsdag alltså. Vill önska mina kära vänner i Vegas lycka till. Ring inte mig om ni vill låna pengar

Jag ,tönten och stor Mackan ska åka på en liten roadtripp snart ner till Varberg och Göteborg. De ska se U2 som Mackan fick av Einar i present. Ska se om jag kan fixa en biljett på svarta marknaden.



.                                       


Mackan och jag i Varberg 2008                               Tönten i bilen
                                                                                                                       

RSS 2.0