Da Crew


Patrik till vänster, Mackan mitten, Einar bakom, Jag till Höger :)
Patrik-Mackan-Jag-bakom e Einar

Ala Karlstad

Är nu i kära Karlstad som e Pks hemstad (en av snubbarna i Stekargruppen som e me på resan). Även Bagarn(Mackan) känner sig hemma här då han har gått i skolan här. Dansarn (jag) och Stekarn (Einar) Sover i ett barnrum ikväll :) Hoppas jag får sova med spiderman gubben i över slaffen. Alla ni som vet vad att göra en spiderman kan gärna höra av er till mig :) Tror inte det e många som har provat den. Man börjar bli lite smått sliten efter alla dessa dagar festande ( har tappat räkningen nu hahaah). Så sjukt rolig resa som vi e på. Hoppas att sista 2 dagarna i blir roliga me. Var lite små lack igår kväll nere i Varberg. Vi åt fint på stället där alla festade, men jag tänkte gå tillbaka till hotelet och lämna mobil och brillor. Jag tänkte då ta en stämpel och smita ifrån och kanske byta skjorta. Då säger hon i kassan att du får komma kl 22:30 om du vill ha en stämpel. Jag kan vänta en timme tänkte jag. Efter 1 och en halv timme och ett par brillor mindre :) så gick jag tillbaka till en annan tjej och frågade om jag kunde få en stämpel. Då får du vänta 5 min säger hon.... Med min snälla stockholmdialekt säger jag att fittan som sitter där vid andra kassan sa att jag skulle få en jävla stämpel jävel får typ en halv timme sen. Jag var inte så grov i orden dock men hade gärna sagt så. Lite senare på kvällen gick jag ner och frågade om man kunde få en stämpel, då säger dörrvakten av vi har slutat med stämlpar för kvällen........ Kan inte säga vad jag gjorde eftersom jag har "många" tjejer som läser min blogg...
Aja kvällen var ändå dock ändå väldigt rolig :) Jag gick upp på scen och fick igång folket när låter "När vi gräver Guld i USA" kom. Helt sjukt.


Ala Kopenhagen

E nere i kopenhagen just nu væntar på grabbarna ska komma ner. Har Varit nere i Væstervik vilket var grymt roligt. Min kæra bror var dær nere med sin nya flickvæn. Sjukt bra drag vilket jag inte trode det skulle vara. Men kan sæga att Borgolm på øland var något helt galet sjukt bra. Så mycket party med afterbeach liveband och allt. Træffade Carolina Gynning behøver jag sæga mer :) Nu hoppas jag att draget blir bra hær i Køpenhamn æven fast det e Tisdag. Men Varberg i øvermorgon kommer nog bli prickaen øver iet. Nøjdast e jag ændå med Borgholm. Det var som Tropan fast mycket bættre ;) Kanske kommer en uppdatering av min blogg som inte e på danska.


Snart semester

Bara denna vecka kvar sedan har jag 3 veckor semester ;) wiiii 
Blev lite ändrade planer i sommar road tripen blir av, vilket kommer bli sommarens höjdpunkt. Det kommer blir helt flippat då Mackan ska me haha, snubben filmade mig när jag dansade uppe på något podium på GK :) En sak som är säker jag får inte glömma min kamera när vi drar iväg. Men det blir inge Magaluf resa eftersom ingen ville dela rum med mig. Dock så planerar jag en resa med Einar och Mackan till USA och Mexiko nästa år. Viva Las Vegas (hoppas man inte gifter sig på fyllan).
Annars så går träningen sjukt bra, försöker köra minst varanan dag.
Min bästa ide på länge var att jag ska laga alla rätter i min kockbok. Ska börja från sida 1 och löpande. Dock så kommer jag inte laga alla efterrätter eftersom jag inte tycker det motiverar mig så mycket.

RSS 2.0