Bilder Italien brescia

        
En av Berettas vin gårdar, givetvis fick vi smaka :)

         

Där fickvi en god middag.                            Utanför 300meter banan

     
Skjutbanan                   Fint   
 
Berettas egna museum.  Min favorit


Som vanligt!

Har fått en period som jag brukar få. Att inte orkar uppdatera min blogg. Snabb resume vad som har hänt senste veckan.

Italien var trevligt med väldigt god mat och dryck. Var på berettas egna vingård :) Fick testa lite nya vapen ute på skjutbanorna. Se fabrikerna vilket var otroligt att se. Så mycket folk som håller på med allt möjligt. Fick även träffa Franco Beretta som är en av 2 st söner till el presedente. Var lite roligt när vi kollade på nya bössor. Det var en hund utanför som skällde, då sa en norrläning kan ingen skjuta hunden så den blir tyst. Då sa en italienare att det var el presedentes hund och att han inte skulle uppskatta det. Sjukt roligt var det i alla fall. Träffade för övrigt ingen italienska tyvär men min egna spagetti som jag gjorde igår höll världsklass. Man kanske har lärt sig ett och annat.

I söndags höll vi höstens vapenauktion som blev den bästa hittills. När auktionen skulle börja kl 11 så var det kö ända ut till gatan med folk som ville ha spadar. För min egen del så gick det bra som bisittare. Man kan bara bli bättre men bara lite bättre kan jag bli ;) Kolla in på våran nya hemsida www.walterborg.se ser mycket fin ut. Någon som har några kommentarer på webshopen så e det jag som styr den. Fotar och fixar.

Innan jag stack till Italien så lirade vi paintboll igen ute vid Berga nästan där jag låg innne i lumpen. Sjukt rolig bana. Fick några riktiga skott i huvet ahahah tur att man har hår eller?

Kommer upp med några foton från Italien senare.

Peace


Italien

I morgon sticker jag till norra Italien. Wiiii
Massa pasta ska jag äta. Skulle nog kunna flytta ner till Italien bara för det :)
Eller så får jag skaffa mig en Italienska som kan fixa käk till mig och ta med henne hem :)


SM GULD 2 lax 9!!!!!!!!!!!

Så skönt att AIK vann sm guld genom att slå Göteborg på bortaplan. Det firades genom att vi åkte in stan och stog med några tusen andra aik supportrar och hyllade laget när de kom. Det blir guld nästa år me hoppas jag :) Men härnäst är det cupenguld som gäller.

RSS 2.0