Rött kort, minigolf och grilla

Så surt i fredags när vi spelade fotboll. 2-2 blev det och tycker inte att det var våran bästa match men tycker att vi var bättre än motståndarna. Sedan på slutet så drog jag ner en kille som måste ha haft problem hela sitt liv. I första halvlek så tacklar jag han 2 gånger och han ligger och gnäller. Säger till mig att jag ska passa mig och sånt skit. Säger bara att jag spelar fotboll och gnäller inte. Nästa när kamp med honom så ramlar han över mig och sparkar mig i huvet. Inte fan gnäller jag. Sedan var det just han som jag kapade i slutet av matchen när han kom fri. Han höll på snackade lite precis innan. Aja lite surt är bara att jag inte får lira nästa match.

Igår så lirade jag Eka och Einar minigolf. Gick åt helvete för mig. Jag tror fortfarande att banorna var snea och inte sne raka. Einar vann solklart. Då Eka måste ha damp och ADHD och allt sånt. Han står på gräsmattan och spelar in MINGOLFBOLLEN. hahaha rolig e han i alla fall.

Sedan efter Minigolf så blev det ner till bryggan och lite grillande. Sjukt fin dag alltså.

Nu vill jag bara sticka till Mallorca :) inte lång tid kvar nu :)

Tanzen

Ikväll blir det dansa hela natten.

lyssnar på Rasmus Seebach http://www.youtube.com/watch?v=hVbkx89F4DI
Laddning nu :) mina dansfötter har inte fått arbeta så mycket på ett tag. bara till att springa efter en fotboll.

Hoppas man inte blir bakis i morgon. Om det blir så får jag skylla på Rasmus Seebach som fick att börja så här tidigt på den första biran :)

RSS 2.0