R.I.P Tomi

Alla mina tankar går till min kusin Monika och barnen som imorse blev av med sin man och pappa Tomi.





Midsommar!!!

Så här kommer jag att se ut på midsommar innan jag däckar. Ska upp till Rättvik och ´dansa med folkdräkt och allt ;) haha




Ni som inte har hört denna låt hör denna http://www.youtube.com/watch?v=eq2FLZFzBJU

Sjukt mycket har hänt i mitt liv vet inte om jag orkar skriva allt.

Hej igen kära dagbok idag är det den 3/6 och jag är ledig idag. Har tvättat och fixat lite. Årkar inte ta upp allt som har hänt de sista 3 månaderna. Det är ett svart hål.
Vi var på kryssning med fotbolls laget Tullinge BK. http://www.laget.se/TULLINGEBK/14681-start.html har inga foton att lägga upp :( kanske e tur det hahaha  Helt sjuk resa. Säger bara som Aje sa Hattrick Hattrick Hattrick. Tappade inte min korthållare denna gång som tur va. Jag hoppas inte att jag blev filmad eftersom ag inte såg några kameror så vet man aldrig. På morgon så gick jag buskas och AJ upp och åt någon äcklig hamburgare. Sedan vara det bara att börja dricka igen eftersom jag och alex skulle vidare på 50 års fest http://fest.kram.nu/. Alex och jag var ganska fulla när vi kom dit kl 6. Alex var så klart fullast :) Vid middagen så skojade jag med alex och sa att vi skulle upp och köra ballong dansen på scen, något som han inte fick för madde.  Då börjar en tjej brevid säga att vi skulle köra stripp battle senare ikväll. Jag trodde bara att hon pratade mycket. Så lite senare börjar jag håna henne och säga mycket snack ingen verkstad. Sedan blev det en lite stripp battle. Hon vann för jag undrade va fan jag håller på med när jag stod på scen i bara kallingar... HAhah sjuk jävla helg kan jag bara säga.

Just nu vill jag bara bli av med Malins grejor. Känns lite konstigt att ha kvar hennes katt hemma hos mig. Einar och jag ska köra över alla hennes saker i helgen. Får hoppas att hon svara när man ringer bara, annars får vi lämna sakerna i trappen.

Kanske ska åka till Vegas snart och stanna där i 18 dagar. Vet inte om ekonomin tillåter det. Men man lever ju bara en gång eller hur :) Skulle vara så sjukt roligt att bara släppa loss i synderns stad. Akta er Vegas DjDragon maybe fly bye.


RSS 2.0