Hittade lite sköna bilder när man hade långt hår :)

Håller på och rensar lite bilder på datorn ska nog formatera om den snart. Var ett tag sen man hade långt backslick :)




Turtle?

Tanken i lördags va att ara ta det lugnt och inte dricka och festa. Dock så fick Einar mig på andra banor, började med en massa smirnoff och drickar. Sedan var det bara att bege sig in till stan :) Det var galet som vanligt eller vad sägs om min idiot ide att köpa shoots till grabbarna. Vilket slutade med att jag tog alla själv sedan var jag gone.Det hela slutade med en taxi tur vid kl 4 stog det på kvittot jag hittade dagen efter, att taxin före mig stigger det ut en snubbe utklädd till en turtle.


Kan ni tänka mig något berusad komma hem och se detta. Ja ja vad ska man säga..

Träningen har inte gått som jag velat denna vecka får hoppas att nästa vecka blir bättre.

Moron dagen har jag lite saker att göra men får se vad som händer.

Cu all


Grill

Har gillat hemma gjorda hamburgare i kväll med Einar och Linda, mycket trevligt dock lite kallt nu på kvällen. Sedan till efterrätt så blev det grillade bananer med choklad med glass MuMums. C u Al l


Skönt!

Vågen på gymet idag var trasig så kan inte lite på att den stämde igår. Tack Arnold för dina vänliga ord, kommer dock aldrig bli i samma vikt klass som dig,   Hasta la vista

Blir nog en resa till Italien i september om det inte krockar med något annat roligt. Skulle vara skönt att komma iväg i 4 dagar och bara ta det lugnt.

Sjukt!!!

Vägde mig på vågen idag på gymet och hade gått ner 1 kg från förra veckan. Helt galet. Har gått upp och ner nu i vikt WTF. Ska inte skita på hela dagen nästa vecka när jag ska väga mig :) Nu blir lax till middag Peace

Mjauu

Har inte haft i gång datorn på länge nu har en massa andra grejer att stå i just nu. Men vill säga till alla att jag mår bra och lever livet. Va ute på landet i helgen :) Vad ska man säga vi fick hjälp av en rysk fiskare att ladda upp båt batteriet :) Sedan när vi skulle hem med båten så la batteriet av mitt ute på sjön, hahahah you only live once. Dock så blev det inte så spännande dag för det kom en båt bakom oss som hjälpte in oss till kajen. Det är sånna här grejer man kommer att komma ihåg. hahaah sjuka saker. Träningen går bättre än på länge, ska försöka gå upp 3-4 kg på 2 månader nu, vilket kanske inte e helt omöjligt. Vi får se har fotat mig innan jag började träna nu igen och ska se om man kanske kan se någon skillnad på 2 månader. I belive that. Säger bara Lemon bars kö system suger dase 1 timme i kö is not ok, inte när kön inte är lång änns...... Som tur va så var det galet roligt där. Bara lite snabbt skrivet av mig detta inlägg. Peace!!!

Begravning, Road Tripp, VIP kort, Gym & Kanot

Har hänt en massa saker i mitt liv den senaste tiden, börjar med det tråkiga vilket är begravningen av Tomi Nyström.
Onsdagen den 29 juli i Österåkers kryka så tog vi farväl av Tomi. Var en jätte fin bregravning med grav sänkning. Min kusin Monika kan inte ha det lätt. Hon var inte helt förstörd på begravningen men jag vet att det bara var en fasad :( Vet att hon dör inombords, men hon ville inte bryta ihop på begravningen. Hoppas verkligen att hon kommer tillbaka. Hon hade gått ner så mycket i vikt.

R.I.P Tomi 35år



Nu till något lite roligare, känns nästan lite svårt att skriva något roligt just nu. Nej jag får skriva lite senare om resten. Här kommer lite bilder från Road Trippen.
 
                       


                 


               






RSS 2.0