Onsdag!

Leksand i helgen var väldigt trevligt. Det är så fint där. Kan tänka mig flytta dit när man har fru och barn. Kameran hade jag med mig men tog inga bilder. Lindas kamera dock gick i ett. Så kanske får lite bilder av henne som man kan lägga upp och visa.
På dagen så åkte vi upp till Rättvik och kollade på lite sevärdheter som Vidablick som är ett högt utsiktstorn där man ser ut över byarna och siljan. Sedan var vi ute på rättviksbryggan som är typ 5-800 meter lång. Ganska härligt att sitta längs ut på bryggan och bara ta det lugnt. Sedan på kvällen så blev det fest. Det roligaste var när vi skulle åka till utestället trode jag. Tyckte någon sa att vi skulle till Johnys( tydligen sa de att vi skulle åka hem till John). Så när vi kommer dit så ser jag några 18 åringar sitta ute och dricka bärs och det såg inte ut som något ute ställe.  Så jag frågade om man fick ta med sig ölen in haahah vilket assgarv man får av alla. Aja Stefan i ett nötskal. Jag kanske inte e den smartaste alla gånger men efter några öl+ att man är ute på landet s¨å vad ska jag förvänta mig. Sedan blev det utgång också såklart och jag dansade som vanligt hela kvällen.

Idag har onsadag har jag varit hos en ny naprapat som knäckte min rygg. Det känns mycket bättre redan nu. Så ska gå helt klart fler gånger till henne. Nu ska jag fixa lite mat till stora mig.

Peace


Här är en bild på vidablick






Leksand

Oj har haft mycket för mig nu känns det som. Händer saker hela tiden vilket e jätte roligt. Nu till helgen så ska jag upp till Leksand och hälsa på Linda. Har ju varit endel uppe i Dalarna för mamma har släkt där. Så fint där uppe hoppas bara det blir fint väder i helgen. Får hoppas att jag f¨r med mig kameran upp så kan jag lägga upp lite bilder på fina dalahästar ;)


Bodyguard!

Helt galet idag på jobbet vi hade hur mycket som helst att göra, då ser jag 2-3 st killar i svart kostym som står vid igången. Med öronsnäcka och allt står de och kollar runt. Jag tycker såklart att det e skit roligt att ha massa bodyguards inne i affären :) (är lite avis på deras jobb, skulle nog vara galet roligt att vara det) Killen som jag hjälpte var jätte trevlig och var en riktig höjdare. Trodde dock att Livvakterna inte kunde svenska vilket det visade sig senare att de kunde. Skulle inte ha pratat så högt men jag tyckte det var så roligt. Skulle ha sätt deras bil som hade skott säkert glas och allt :) Kan inte ha varit lätt för bodyguarden inne i vapenrummet. Hahah shit alltså dagens höjdpunkt alltså. Nej du blir det till att slö kolla Swat som jag sätt 100 gånger, har DVDn men måste se den när den går på TV. Någon dag vem vet så kanske jag blir en Bodyguard gärna för någon söt pop stjärna kanske :)




Bra film på 90 talet

Skönt referat!

Kolla in denna och skratta :)

http://www.youtube.com/watch?v=ecUBVB-s1Z4

Sverige!!!

I kväll blir det att se på matchen Sverige Ungern. Heja Sverige!!!! Några sköna foton från Berlin :)




           Inte varm mjölk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjutning

Har precis kommit hem efter en kväll ute på skjutbanan i Huddinge som vi hade bokat. Det har aldrig gått såhär bra som det gick idag, så det var mycket roligt. Synd att inte einar var me för förra gången piskade han mig, men denna gång hade han fått STOR pisk. Sköt 3 st guld serier. Kanske inte säger så mycket för er som läser men kolla denna så fattar ni http://www.youtube.com/watch?v=can6WQdPTew&feature=related


Rakade mig igår både här och där ;)  känns riktigt skönt. ses peace


RSS 2.0