Blanca

Träffade Blanca igår som är Johans nya hundvalp (14 veckor), så sjukt söt hund. Tror att mor blev lite valp sjuk när hon fick se den. Försöker att få mamma att skaffa en ny hund. Då kommer jag att passa den i början när den e valp ;) 


                    

  

Söndag!

Det blev en lugn lördag kväll igår. Kollade på Batman uppe hos Alle och Robban, dock så var det bara jag som var vaken under hela filmen då Robban och Einar sov men de missade inte de sista 5 min :)

Idag har jag städat och tvättat, ska sticka och gyma strax med Einar och Mackan. Har varit en grymt skön dag eftersom man inte är bakis hela dagen vilken man har varit några helger i rad. Siktar på utgång nästa helg kanske uppe i Karlstad. Vi får se vad som händer.

Världens sötaste hund!


Challe 24

Förra helgen firades Challe stort på Blue moon bar.


             

                                         Mattigol
                               

        Da Boys                                             Dragon?
            


TBK vinst igen!

Sitter nu och njuter av en kall öl fram datorn. Har inte haft tillfälle att skriva något då jag knappt längre sitter framför datorn. Allt känns sjukt bra nu för vi vann en skit match mot örnen på storvretens konstgräs. Målet är att vi ska gå upp till 5an och få spela mot Tullinge TP uppe på brantan. Kan säga att alla jag känner kommer komma upp och kolla på den matchen... Om vi går upp så kommer TTP ha publik rekord när TBK kommer på besök. Annars i mitt liv så har jag slutat träffat Nina som är en jätte snäll tjej men som har lite för mycket koll på sitt liv. Vilket inte jag har :) Nej men jag tar allt som det kommer och det kändes lite som att man var tvungen att boka tid med henne för att träffas. Tid har jag knappt någon heller då jag tränar både på gym på kvällarna och spelar fotboll 2 gånger i veckan. Men träffar man någon så får man ta sig tid. Men inte just nu. Ska vara lite fitt tills vi ska åka till Vegas nästa år. Det kan bli Vegas på måndag men det beror på ;)  

RSS 2.0